Ga direct naar:
Vissen

Foto's van visvangsten op camping de Vergarde

Zoekt u een camping met visvijver? Dan ben je op 5-sterren kindercamping de Vergarde in Gelderland de Betuwe (nabij Tiel) op het juiste adres. De camping heeft maar liefst 2.5 hectare viswater. Er kan gevist worden op spiegelkarper, graskarper, schubkarper, zeelt, brasem, voorn, paling en snoek. Er worden regelmatig karpers gevangen van meer dan 30 pond.

 

Kijk ook eens naar de volgende visverslagen:

 

30 pond graskarper gevangen

 

http://www.karpervissen.nl/index.php/team/artikelen-team/883-boiliepraat

 


Voor karpervissen of vissen op andere vis is bij camping de Vergarde geen visvergunning nodig. Voor onze camping-gasten is het viswater vrij toegankelijk. Nachtvissen is toegestaan mits dit geen overlast oplevert. Nachtvissen dient dan ook niet plaats te vinden in de nabijheid van andere kampeerders, tenten, caravans, stacaravans of chalets. Het gebruik van piepers en het opzetten van een tentje is bij het vissen ook niet toegestaan.

 

 

 

 

Diashow viswaterTutti Frutti is één van de vier typetjes van camping de Vergarde in de Betuwe, Gelderland, midden-Nederland. De vriendjes van Tutti Frutti zijn Bumbella, Fred Pret en Diddi. Tutti Frutti vindt het leuk om te vissen.