Kom kamperen in de Betuwe op familiecamping de Vergarde

Camping Betuwe

Camping in de Betuwe

Wilt u kamperen in de Betuwe ? Kom dan eens kijken bij één van de grootste campings in de Betuwe "camping de Vergarde". Deze leuke familiecamping ligt in het hart van de Betuwe tussen de stad Tiel en Oranje stad Buren in. De stad Tiel ligt op zo'n 6 km afstand en het Oranjestadje Buren op maar 3 kilometer. 

De Betuwe is de fruittuin van Nederland. Er zijn kersen-, appel- en perenboomgaarden. Ook de vele rivieren (Waal, Lek, linge, Korne) maken de Betuwe tot een fraai landelijk gebied. In het voorjaar zijn er prachtige fietstochten te maken langs bloeiende fruitboomgaarden. In de zomer en in het najaar vindt u overal kraampjes langs de weg waarbij u bij de fruitteler zelf vers geplukt fruit kunt kopen.

Kindercamping Betuwe

Kinder en familiecamping

Familiecamping de Vergarde in de Betuwe heeft heel veel kindvriendelijke faciliteiten voor kinderen van 4 - 12 jaar. Niet alleen is er in de vakanties in het voorjaar en in de zomer een uitgebreid animatieprogramma, ook op de kindercamping zelf zijn vele facitietein en speeltuinen voor de kinderen aanwezig.

Erg populair bij de kinderen is het ponyrijden en paardrijden. Tijdens de vakanties in het voorjaar en in de zomer kunnen kinderen 6 dagen per week ponyrijden in de manege-bak van onze kindercamping. Kindercamping de Vergarde heeft pony's in allerlei soorten en maten en één paard. Van kleine shetlanders voor onze jonge kampeerders als halflingers voor de oudere tieners.

Overdekt zwembad met glijbaan

Animatieteam kindercamping

Kampeervelden

Luxe Kampeerplaatsen in de Betuwe

De kampeerplaatsen op familie-camping de Vergarde zijn van alle gemakken voorzien. Alle kampeerplaatsen zijn voorzien van 16-ampere elektra aansluiting, water en rioolaansluiting. Op elke kampeerplaats is een aansluiting voor kabel-TV (digitaal full-HD). Gebruik van de kabel-TV is gratis. Ook heeft elke kampeerplaats een WIFI-ontvangst. 5 GHz of 2.4 GHz.

De namen van de kampeervelden geven u direct het gevoel van de Betuwe, de fruittuin van Nederland. Zo kunt u staan op de appelgaard, perengaard, kersengaard e.d.. De Betuwe heeft een zeer vruchtbare bodem, de reden ook dat er zoveel fruitbomen in de Betuwe staan. U kampeert dan ook op een stevige grasmat (mits het weer meezit uiteraard)..

Welkom in de Betuwe

Vakantiehuisje in de Betuwe

Vakantiehuisje in de Betuwe

Zoekt u een vakantiehuisje in de Betuwe? Camping de Vergarde, in het hart van de Betuwe heeft een ruim assortiment aan vakantiehuizen. Luxe lodges die van alle gemakken zijn voorzien., stacaravans te huur in alle soorten en maten, alsook eenvoudige trekkershutten.

Er zijn chalets te huur aan het viswater en caravans of lodges tegenover kampeerplaatsen. Handig als u met een familie-reunie bezig bent waarbij niet iedereen een tent of caravan heeft.

In de winterperiode is het mogelijk een vakantiehuisje voor een aantal maanden als tijdelijke bewoning te boeken als u bijvoorbeeld een verbouwing moet overbruggen.

Kamperen aan het water

Ponycamping

Camping Betuwe Zwembad

Camping in de Betuwe illustratie

Tips Betuwe

Tips voor een leuke vakantie in de Betuwe

U hoeft het vakantiepark niet af voor een leuke vakantie in de Betuwe. Vooral voor de kinderen zijn er veel leuke activiteiten op ons kampeerterrein. Neem een duik in het overdekte zwembad of sjees van de waterglijbaan. Ontdek de tientallen speeltuinen of huur een bootje voor op de waterplas. Ze kunnen lasergamen of ponyrijden. Het enthousiaste animatieteam verzorgt super leuke knutsels of je kunt meedoen aan één van de musicals. Er is gewoonweg te veel om op te noemen.

Als u toch van de camping af gaat kunt u prachtige wandel en fietstochten door de Betuwe maken. Bezoek de Betuwse vestingplaatsjes Buren en Culemborg.  Winkelen kan ook in de Betuwe, hiervoor moet u naar Tiel of Geldermalsen.

Kindercamping in Gelderland

vraag en antwoord Betuwe

Vraag en antwoord camping Betuwe

Wat is de leukste kindercamping in de Betuwe ?

Kindercamping de Vergarde biedt zeer veel faciliteiten en activiteiten voor kinderen. Er is een overdekt zwembad, lasergamebaan, pony-manege, visvijver en uitgebreid recreatieprogramma.

Welke familiecamping in de Betuwe heeft een overdekt zwembad ?

Familiecamping de Vergarde heeft een overdekt zwembad. Met warm weer kan de kap open. Verder is er een kleuterbad, spetterbad en een waterglijbaan.

Welke 50-plus campings zijn er in de Betuwe?

Camping de Vergarde heeft 2,5 hectare viswater waar diverse luxekampeerplaatsen aan liggen. Deze kampeerplaatsen liggen zeer fraai en zijn zeer populair bij 50-plussers.

Waar kan ik een vakantiehuisje huren in de Betuwe?

Camping de Vergarde biedt stacaravans, chalets en lodges te huur in de Betuwe. Er zijn luxe chalets te huur aan het viswater maar ook betaalbare accomodaties zoals familietent of trekkershut.

Welke vakantiepark ligt aan het water in de Betuwe?

Het vakantiepark de Vergarde heeft 2,5 hectare viswater met daaraan diverse fraaie kampeerplaatsen. Ook zijn er vakantiehuisjes te huur direct aan het viswater.

Waar kan ik met de hele familie kamperen en vakantiehuisjes huren?

Camping de Vergarde biedt voor families kampeerplaatsen en vakantiehuisjes bij elkaar aan. Zo kan u met de hele familie op één veld vakantie vieren.