Kom kamperen in de Betuwe op camping de Vergarde

Camping Betuwe

Camping Betuwe

Wilt u kamperen in de Betuwe ? Kom dan eens kijken bij één van de grootste campings in de Betuwe "camping de Vergarde". Camping de Vergarde ligt in het hart van de Betuwe tussen de stad Tiel en Oranje stad Buren in. De stad Tiel ligt op zo'n 6 km afstand en het Oranjestadje Buren op maar 3 kilometer. Camping de Vergarde biedt een uitstekende uitvalsbasis om de Betuwe te ontdekken.

De Betuwe is de fruittuin van Nederland. Er zijn kersen-, appel- en perenboomgaarden. Ook de vele rivieren (Waal, Lek, linge, Korne) maken de Betuwe tot een fraai landelijk gebied. In het voorjaar zijn er prachtige fietstochten te maken langs bloeiende fruitboomgaarden. In de zomer en in het najaar vindt u overal in de Betuwe kraampjes langs de weg waarbij u bij de fruitteler zelf vers geplukt fruit kunt kopen.

Kindercamping Betuwe

Kindercamping

Kindercamping de Vergarde in de Betuwe heeft heel veel kindvriendelijke faciliteiten voor kinderen van 4 - 12 jaar. Niet alleen is er in de vakanties in het voorjaar en in de zomer een uitgebreid animatieprogramma, ook op de kindercamping zelf zijn vele facitietein en speeltuinen voor de kinderen aanwezig.

Erg populair bij de kinderen is het ponyrijden. Tijdens de vakanties in het voorjaar en in de zomer kunnen kinderen 6 dagen per week ponyrijden in de manege-bak van onze kindercamping. Kindercamping de Vergarde heeft pony's in allerlei soorten en maten. Van kleine shetlanders voor onze jonge kampeerders als halflingers voor de oudere tieners.

Camping in de Betuwe illustratie

Camping Betuwe Zwembad

Kampeervelden

Kampeerplaatsen

De kampeerplaatsen op camping de Vergarde zijn van alle gemakken voorzien. Alle kampeerplaatsen zijn voorzien van 16-ampere elektra aansluiting, water en rioolaansluiting. Op elke kampeerplaats is een aansluiting voor kabel-TV (digitaal full-HD). Gebruik van de kabel-TV is gratis. Ook heeft elke kampeerplaats een WIFI-ontvangst. 5 GHz of 2.4 GHz.

De namen van de kampeervelden geven u direct het gevoel van de Betuwe, de fruittuin van Nederland. Zo kunt u staan op de appelgaard, perengaard, kersengaard e.d.. De Betuwe heeft een zeer vruchtbare bodem, de reden ook dat er zoveel fruitbomen in de Betuwe staan. U kampeert dan ook op een stevige grasmat (mits het weer meezit uiteraard)..

Vakantiehuisje in de Betuwe

Vakantiehuisje in de Betuwe

Zoekt u een vakantiehuisje in de Betuwe? Camping de Vergarde, in het hart van de Betuwe heeft een ruim assortiment aan vakantiehuizen. Luxe lodges die van alle gemakken zijn voorzien., stacaravans te huur in alle soorten en maten, alsook eenvoudige trekkershutten.

Er zijn chalets te huur aan het viswater en caravans of lodges tegenover kampeerplaatsen. Handig als u met een familie-reunie bezig bent waarbij niet iedereen een tent of caravan heeft.

Bij de vakantiehuisjes zoals lodges en stacaravans zijn de bedden opgemaakt als u aankomt op de camping. Handig, zo kan u maximaal genieten van uw vakantie in de Betuwe.

In de winterperiode is het mogelijk een vakantiehuisje voor een aantal maanden als tijdelijke bewoning te boeken als u bijvoorbeeld een verbouwing moet overbruggen.

Kindercamping in Gelderland

Zwembad kindercamping Nederland

Ponycamping

Camping Culemborg