Ga direct naar:
Ponycamping

 

Rondjes ponyrijden

Kleine kinderen en ongeoefende ruiters mogen 5 rondjes ponyrijden. Tijdens het rondjes rijden op de pony's worden de pony's aan de hand meegenomen in de manegebak door meer geoefende ruiters. De kinderen moeten zich voor rondjes ponyrijden van te voren opgeven aan de bar in Restaurant de Appel van Ponycamping de Vergarde

 

Kosten zijn €1,00 per 5 manege-bak rondjes ponyrijden.

 

Ponyrijden op ponycamping de Vergarde is alleen toegankelijk voor onze kampeerders.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ponyrijden

Geoefende ruiters van 7 jaar en ouder kunnen zich op ponycamping de Vergarde opgeven voor  een ½ uur ponyrijden onder begeleiding. Kosten hiervoor zijn €4,00 per half uur.

 

Voor het ponyrijden begint kun je helpen met het poetsen van de pony's. De ervaren ruiters mogen meehelpen met de pony's uit de wei halen, opzadelen en begeleiden.

 

Ponycamping de Vergarde ligt in het hart van de Betuwe (Gelderland, midden Nederland)

Ponycamping

Ponycamping de Vergarde is de plek waar je kunt kamperen én ponyrijden.  Ponycamping de Vergarde heeft maar liefst 13 pony's en een paard en je kunt er in het hoogseizoen maar liefts 6 keer per week ponyrijden.

 

Het ponyrijden op Ponycamping de Vergarde vindt plaats in de buiten manege-bak. Voor de kleinere kinderen is er de mogelijkheid voor rondjes rijden op een van de pony's of paard.

Ponyrijden op ponycamping de VergardePony Diddi.
Diddi is een typetje van ponycamping de Vergarde in de Betuwe, Gelderland, midden-Nederland