Kom kamperen in Gelderland op camping de Vergarde

Kom kamperen in Gelderland op camping de Vergarde

Camping Gelderland

Wilt u kamperen in de Gelderland? In het Gelders rivieren gebied ligt "camping de Vergarde". Camping de Vergarde ligt vlakbij de stad Tiel en Oranje stad Buren. De stad Tiel ligt op zo'n 6 km afstand en het Oranjestadje Buren op maar 3 kilometer. Camping de Vergarde biedt een uitstekende uitvalsbasis om riveriengebied van Gelderland te ontdekken.

Door het Gelders rivierengebied kronkelen de grote en enkele kleine rivieren door Nederland. U kunt in dit deel van Gelderland prachtige fietstochten maken over dijken en door uiterwaarden. Langs grote riverien zoals de Waal en de Lek, maar ook langs de dijken van bijvoorbeeld de Linge.

Kom kamperen in Gelderland op camping de Vergarde en geniet van het Gelders rivierengebied.

Kindercamping met zwembad in Gelderland

Kindercamping met zwembad

Kindercamping de Vergarde in Gelderland heeft een ruim aanbod aan kinderactiviteiten en zeer kindvriendelijke faciliteiten. Zo is er een overdekt zwembad waarbij het dak met mooi weer open kan. Het zwembad heeft een apart peuterbad en ook nog spetter en speelbad. Buiten is er een driedubbelle waterglijbaan. Verder is er in het zwembad ook een grote airtrampoline.

Naast het zwembad heeft kindercamping de Vergarde het kindertheater een grote indoorhal voor slecht weer en een lasergamebaan. Het kindertheater is het centrum van alle kinderactiviteiten.

Ponycamping de Vergarde heeft ook een eigen manegebak met tientallen pony's. Tijdens de vakanties in het voorseizoen en in de zomer kunnen kinderen van de camping hier 6 dagen per week ponyrijden.

Kortom, kindercamping de Vergarde is een onwijs kampeerparijdijs in het hart van Gelderland.

Vakantiehuisjes in Gelderland

Vakantiehuisjes in Gelderland

Camping de Vergarde in Gelderland biedt diverse soorten vakantiehuisjes. Van luxe park-lodges die van alle gemakken voorzien zijn tot eenvoudige trekkershutten die je het kampeergevoel gegeven. De vakantiehuisjes op camping de Vergarde staan tegenover kampeerplaatsen en een enkele staat aan het viswater. Als je een chalet aan het water huurt kun je vissen vanuit de tuin van je vakantiehuisje.

Camping de Vergarde ligt midden in Nederland in de provincie Gelderland. Vabuit de camping is een groot deel van Nederland binnen een uur rijden te bereiken. De steden Amsterdam, Den Haag, Rotterdam, Eindhoven, Amersfoort, Apeldoorn, Arnhem en Nijmegen liggen allemaal binnen een uur rijden. Utrecht en Den Bosch zelfs binnen een half uur. De provicincie Gelderland levert toeristen mooie streken zoals de Veluwe en de Betuwe, 

Overdekt Zwembad camping Gelderland