Familiecamping met overdekt zwembad

Camping met overdekt zwembad in Gelderland

Midden in Nederland ligt de leuke familiecamping de Vergarde. De camping beschikt over uitgebreide faciliteiten en acitiviteiten voor kinderen. Een overzicht:

 • Overdekt zwembad - bij warm weer kan de kap open
 • Pony manege
 • Animatieteam voor uitgebreid recreatieprogramma
 • 2,5 hectare viswater
 • Tientallen speeltuinen
 • Theater en theaterhal
 • Lasergame

Glijbanen zwembad

Glijbanen zwembad

manege ponyrijden en paardrijden

Ponyrijden

Animatieteam - recreatieprogramma

Animatieteam recreatieprogramma

Overdekt zwembad kindercamping de Vergarde

Zwembad

Geopend in het zomerseizoen van 27 april 2024 - 1 september 2024

Openingstijden 2024:  

27 april tot 11 mei: 10.00 - 19.00 uur, meivakantie

12 mei  tot 16 mei: 10.00 - 17.00 uur,

17 mei tot 21 mei: 10.00 - 19.00 uur, Pinksteren

22 mei tot 12 juli: 10.00 - 17.00 uur

13 juli tot 1 september: 10.00 - 19.00 uur, zomervakantie

Info zwembad

kampeerplaatsen en vakantiehuisjes

Campingplaatsen en vakantiehuisjes

Familiecamping de Vergarde biedt een uitstekende uitvalsbasis om dit deel van Nederland, Gelderland rivierenland, (ook wel Betuwe genoemd) te verkennen. Hiervoor zijn beschikbaar:

 • Luxe kampeerplaatsen
  Op een kampeerveld met speeltuintje of juist aan het het water
 • Luxe vakantiehuisjes zoals de park-lodge
 • Chalets aan het water
 • Stavaravans voor de verhuur
 • trekkershutten
 • familietent

Botenshow bij visvijver

Botenshow Op waterplas

Speeltuin en kampeerplaats aan het water

Speeltuin aan het water

kamperen gezin

Kamperen op familiecamping

Kom kamperen op ons vakantiepark geschikt voor gezinnen met kinderen. Voor de kinderen zijn er tientallen speeltuintjes en op sommige kampeervelden is de kampeerplaats naast een speeltuintje. De kinderen kunnen natuurlijk ook zwemmen in ons overdekt zwembad, ponyrijden in onze manege of met een bootje varen op de visvijver.

Alle kampeerplaatsen zijn voorzien van een snelle WIFI ontvangst, water, 16-Ampere elektra en afvoeraansluiting. U kunt met oudere kinderen kamperen aan het water of met jonge kinderen kamperen naast een speeltuintje. Op een aantal kampeervelden is een hond toegestaan.

huurhuisje

Vakantiewoning op familiecamping

Voor gezinnen met kinderen raden wij ons vakantiehuisje de park-lodge aan. De 5-persoons park-lodge heeft een speelzolder en ligt vlakbij de kinderfaciliteiten zoals de skelterbaan, het overdekte zwembad en het kinder-theater waar de meest kinder-activiteiten van het animatieteam georganiseerd worden.

Wilt u met de kinderen vissen? Er zijn luxe chalets aan het viswater te huur. Ook is brederode 50 te huur. Een chalet waarin een hond welkom is. Dit chalet heeft een afgesloten tuin en een fraai uitzicht over de waterplas.

Treintje voor kinderen

Treintje voor kinderen Tutti-frutti express

Omgeving tiel

Omgeving

FamilieCamping de Vergarde ligt in de Betuwe, provincie Gelderland nabij Tiel. De omgeving biedt veel mogelijkheden ook voor gezinnen en families. Zo kan je door het Gelders rivierengebied prachtige fietsroutes rijden, struinen door de uiterwaarden of pitoreske vestingplaatsjes bezoeken zoals Buren en Culemborg. In Buren is een marechauseemuseum en Ouwehands dierenpark in Rhenen is slechts een half uurtje rijden. Kinderen willen echter meestal onze familiecamping niet af, er is op de camping al te veel om te doen.

Zwembad waterglijbaan

vraag en antwoord familiecamping

Vraag en antwoord familiecamping

Wat is een leuke familiecamping met overdekt zwembad in midden-nederland ?
Op familiecamping de Vergarde in midden-Nederland is er niet alleen een overdekt zwembad maar nog heel veel meer faciliteiten voor kinderen en families. Zo is er een lasergamebaan, pony-manege, visvijver en nog veel meer.

Waar in Gelderland vind ik een leuke familiecamping met overdekt zwembad ?
Kom eens kijken op familiecamping de Vergarde in Gelderland. Er is heel veel meer dan alleen een overdekt zwembad. Zo kan je er ponyrijden, karpervissen, skelteren en lasergamen. Natuurlijk kan je ook in de tientallen speeltuinen spelen.

Wat is het leukste vakantiepark in de Betuwe ?
Dat is uiteraard vakantiepark de Vergarde. Er is een overdekt zwembad, pony-manege, skelterbaan, lasergamebaan, grote waterplas en visvijver en een waanzinnig goed en uitgebreid recreatieprogramma.

Wat is een leuke familiecamping met viswater?
Familiecamping de Vergarde natuurlijk. Je kan er vissen op allerlei karpersoorten maar er is ook een overdekt zwembad als je even geen zin meer in vissen hebt.

Welke betaalbare 5-sterren vakantieparken zijn er?
Vakantiepark de Vergarde heeft de voorzieningen van een 5-sterren camping maar is veel goedkoper en dus beter betaalbaar voor gezinnen met kinderen.