Vakantiehuisjes aan het viswater kindercamping

Huurchalets aan het water

Huur chalets aan het water

  • Triumph 2, 5, 6

Huur chalets met uitzicht over de visvijver

  • Brederode 50, capelle 21

Uitzichtchalet Capelle 21

Uitzichtchalet brederode 50

Waterkant chalet Triump 6

Waterkantchalet Triumph 2

Waterkantchalet Triumph 5

Vakantiehuisje aan het water

Vakantiewoningen aan het water

Kindercamping de Vergarde biedt een 4-tal vakantiewoningen aan die direct aan ons viswater liggen. De 4 huur-chalets liggen op het terrein Triumph en zijn alle 4 verschillend. Wat ze alle vier wel gemeen hebben is dat deze vakantiehuisjes een prachtig uitzicht hebben over onze visvijver en zelfs een eigen vissteiger hebben.

Je kunt in onze visvijver vissen op allerlei soorten karper maar ook op brasem, zeelt, snoek of kleine voorntjes. Vissen op camping de Vergarde is mogelijk zonder visvergunning. Wel wordt er van u verwacht dat u de vis met zorg behandeld en na de vangst weer terugzet.

De waterplas op camping de Vergarde mag ook gebruikt worden voor roeibootjes. Zwemmen is helaas niet toegestaan. Gelukkig kan dat wel in ons overdekt zwembad.

Uitzicht chalets

Uitzichtchalets

Behalve de 4 chalets direct aan het water heeft familiecamping de Vergarde ook een tweetal vakantiewoningen bij het viswater te huur. De chalets op capelle 21 en brederode 50 zijn heel verschillend maar beide hebben een prachtig uitzicht over onze waterplas.

Het huur-chalet op capelle 21 heeft 3 slaapkamers en maar liefst 2 badkamers. Er is een fraaie tuin met een luxe overkapping waaronder u volop kan genieten van het uitzicht over de visvijver.

Het chalet op brederode 50 heeft naast een uitzicht over de waterplas een grote omheinde tuin. Dit is dan ook het enige huurchalet op camping de Vergarde waar eventueel een hond is toegestaan.

Camping de Vergarde ligt in midden-Nederland, vlakbij Tiel in de provincie Gelderland.