Vakantiehuisjes aan het viswater kindercamping

Huurchalets aan het water

Huur chalets aan het water

  • Triumph 2, 5, 6

Huur chalets met uitzicht over de visvijver

  • Brederode 50, capelle 21

Uitzichtchalet Capelle 21

Uitzichtchalet brederode 50

Waterkant chalet Triump 6

Waterkantchalet Triumph 2

Waterkantchalet Triumph 5

Vakantiehuisje aan het water

Vakantiewoningen aan het water

Kindercamping de Vergarde biedt een 4-tal vakantiewoningen aan die direct aan ons viswater liggen. De 4 huur-chalets liggen op het terrein Triumph en zijn alle 4 verschillend. Wat ze alle vier wel gemeen hebben is dat deze vakantiehuisjes een prachtig uitzicht hebben over onze visvijver en zelfs een eigen vissteiger hebben.

Je kunt in onze visvijver vissen op allerlei soorten karper maar ook op brasem, zeelt, snoek of kleine voorntjes. Vissen op camping de Vergarde is mogelijk zonder visvergunning. Wel wordt er van u verwacht dat u de vis met zorg behandeld en na de vangst weer terugzet.

De waterplas op camping de Vergarde mag ook gebruikt worden voor roeibootjes. Zwemmen is helaas niet toegestaan. Gelukkig kan dat wel in ons overdekt zwembad.

Als je een dagje geen zin hebt om te vissen biedt ons vakantiepark nog legio andere mogelijkheden. Behalve een overdekt zwembad is er voor kinderen een uitgebreid recreatieprogramma met activiteiten zoals lasergame, ponyrijden en musicals. Ook is er een horeca met snackbar, restaurant en kampwinkel.

Uitzicht chalets

Uitzichtchalets

Behalve de 4 chalets direct aan het water heeft familiecamping de Vergarde ook een tweetal vakantiewoningen bij het viswater te huur. De chalets op capelle 21 en brederode 50 zijn heel verschillend maar beide hebben een prachtig uitzicht over onze waterplas.

Het huur-chalet op capelle 21 heeft 3 slaapkamers en maar liefst 2 badkamers. Er is een fraaie tuin met een luxe overkapping waaronder u volop kan genieten van het uitzicht over de visvijver.

De stacaravan op brederode 50 heeft naast een uitzicht over de waterplas een grote omheinde tuin. Dit is dan ook het enige huurchalet op camping de Vergarde waar eventueel een hond is toegestaan. 

Camping de Vergarde is uitstekend bereikbaar via de snelweg A15 afslag Tiel west. De camping ligt midden in Nederland en het grootste deel van ons land (Amsterdam, Rotterdam, Utrecht, Eindhoven, Apeldoorn, Arnhem en Nijmegen) ligt binnen een uur rijden van ons.  De camping ligt vlakbij Tiel in de provincie Gelderland.

Vraag aanbod vakantiehuisje aan het water

Vraag en aanbod vakantiehuisje aan het water

Waar vind ik vakantiehuisjes aan viswater ?

Camping de Vergarde in de Betuwe biedt diverse vakantiewoningen te huur aan hun viswater. Er kan gevist worden op diverse karpersoorten maar ook op snoek, brasem of zeelt.

Zijn er familiecampings met huur-chalets aan een visvijver ?

Familiecamping de Vergarde heeft huur-chalets aan een visvijver. Het vakantiepark is echt een familie camping met een overdekt zwembad, tientallen speeltuinen, ponymanege en heel veel activiteiten en faciliteiten voor kinderen

Welke vakantiepark in Gelderland verhuurt stacaravans ?

Op camping de Vergarde staan stacaravans aan het water die ook verhuurd worden. 

Wat is het leukste vakantiehuisje in Gelderland ?

Op camping de vergarde zijn prachtige vakantiehuisjes te huur aan hun waterplas. Behalve de mooie ligging van de vakantiehuisjes biedt het vakantiepark ook uitgebreide faciteiten en activiteiten. Er is een overdekt zwembad, ponymanege, lasergamebaan en tientallen speeltuintjes.