Kom kamperen op leuke kindercamping de Vergarde in midden Nederland

Kindercamping de Vergarde met zwembad

Kindercamping Nederland

Zoekt u een leuke kindercamping in midden-Nederland?

Dan bent u op camping de Vergarde aan het juiste adres. Deze 5-sterren kindvriendelijke camping in midden-Nederland heeft uitgebreide facititeiten en leuke activitieten voor kinderen van 4 tot 12 jaar.

Er is een overdekt zwembad met glijbanen. Er wordt pony gereden in onze manege bak. In onze visvijver kan je op grote karpers of kleine voorntjes vissen. Je kunt er ook met een bootje varen. Er is een heel uitgebreid animatieprogramma met diverse kinder shows, musicals en leuke feesten zoals schuimparties. Er is een lasergamebaan, minecraft computers en tientallen speeltuinen.

Kortom op familiecamping de Vergarde hoef je je als kind nooit te vervelen. Je vindt onze camping midden van het land, vlakbij Tiel

Faciliteiten kindercamping de Vergarde

Faciliteiten kindercamping

Kindercamping de Vergarde in midden-Nederland biedt diverse mogelijkheden voor verblijf. U kunt natuurijk gewoon zelf komen met caravan, camper of tent. Heeft u zelf geen caravan camper of tent dan kunt u de kampeerbelevenis ook uitstekend meemaken in een trekkershut. Voor de meer luxeuze kampeerders zijn er ook diverse luxe verhuurmogelijkheden zoals stacaravans, chalets en lodges.

De middelgrote kindercamping de Vergarde is geschikt voor zowel lang als kort verblijf. Er zijn kampeerplaatsen voor een dag of aantal dagen. Er zijn echter ook vaste plaatsen voor een heel seizoen, voorseizoen of zelfs een heel jaar. Informeer in de receptie van gezinscamping de Vergarde naar alle mogelijkheden.

De Vergarde is een ANWB erkende camping

Speeltuin op kindercamping de Vergarde

Zwembad op kindercamping de Vergarde

Pony's en bloesem op kindercamping de Vergarde

vanaktiehuisje midden-nederland

Vakantiehuisje aan het water

De Vergarde biedt luxe vakantiehuisjes aan het water. Op de Triumph vindt u vakantiewoningen aan het viswater. U heeft een eigen vissteiger zodat u vanuit uw eigen tuin kan vissen op karper, brasem, zeelt, snoek en nog veel meer vissen. Zoekt u een vakantiehuisje waar een hond is toegestaan, dan bent u welkom in Brederode 50. Dit chalet heeft een grote omheinde tuin en uitzicht over de waterplas.

De Vergarde biedt ook zeer kindvriendelijke vakantiehuisjes. Onze park-lodges zijn dichtbij alle kinder-faciliteiten zoals de grote speeltuin en het overdekte zwembad. Daarnaast biedt dit vakantiehuisje zelf een grote speelzolder voor een perfecte vakantie met kinderen in het midden van het land.

kamperen midden-nederland

Kamperen midden-Nederland

Kom kamperen in midden-Nederland en geniet van de vele kindvriendelijke faciliteiten van onze 5-sterren camping. Er is een ponymanege en lasergamebaan. Om af te koelen kan je daarna een duik nemen in het overdekte zwembad of meedoen met het animatie-programma. Het animatieteam laat je niet alleen lachen in het theater maar je kunt ook zelf meedoen aan een musical of dans workshop.

De gezinscamping de Vergarde biedt luxe kampeerplaatsen waarbij er ook kampeervelden zijn waar een hond welkom is. Ons vakantiepark biedt kampeerplaatsen met hond op de kersengaard, appelgaard, bloesemgaard en frambozengaard.

Alle kampeerplaatsen hebben WIFI ontvangst. Verder is er op elk kampeerveld 16 Ampere elektra en water en afvoeraansluiting.

Chalet huren aan water 100% foto

Luxe kampeerplaatsen

Luxe kampeerplaatsen

vraag en antwoord midden-nederland

Vraag en antwoord

Wat is de leukste kindercamping in midden-Nederland?

De ANWB camping de Vergarde is natuurlijk de leukste kindercamping in midden-Nederland. De camping is helemaal ingericht voor kinderen en heeft een waanzinnig leuk recreatieprogramma en animatie.

Is er een leuke gezinscamping in midden-Nederland met overdekt zwembad ?

Jazeker, de gezinscamping de Vergarde heeft een overdekt zwembad en ligt midden in Nederland. Het is zeker een leuke familiecamping met de vele faciliteiten en activiteiten voor kinderen.

Waar is het beste vakantiepark in midden-Nederland met zwembad en animatieteam ?

Het beste vakantiepark in midden-Nederland ligt in de Betuwe bij Tiel. Er is een overdekt zwembad en een waanzinnig enthousiast animatieteam.

Is er een kindvriendelijke camping met visvijver in midden-Nederland ?

Camping de Vergarde is een super kindvriendelijke camping midden in Nederland in Gelderland. De camping beschikt over een visvijver waar op karper gevist kan worden. Ook kan je met een roeibootje varen op de visvijver.

Welke betaalbare 5-sterren kindercampings zijn er in Midden-Nederland?

Kindercamping de Vergarde is een betaalbare camping van 5-sterren niveau in midden-Nederland met overdekt zwembad, animatieteam, pony-manege, viswater en nog veel meer. De middelgrote camping is veel goedkoper dan andere vergelijkbare vakantieparken.

Top 10 campings in midden-Nederland

Een top 10 camping in midden-Nederland is de ANWB-erkende camping de Vergarde. Met voor de kinderen een 5-sterren recreatieprogramma, animatie en animatieteam.