Ga direct naar:
KinderCamping met uitgebreid Recreatieprogamma

Kamperen op in de Betuwe op camping de Vergarde, Gelderland, midden-Nederland

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Botenshow (onderdeel recreatieprogramma), kindercamping de Vergarde, Betuwe, Gelderland, midden-Nederland

 

Kampeer mogelijkheden

 

Op kindercamping de  Vergarde kunt u kamperen, in een Trekkershut slapen, of een park-lodge huren. Voor langere tijd zijn er Seizoenplaatsen of Jaarplaatsen voor stacaravans en voor chalets

 

KinderCamping de Vergarde ligt in het hart van de Betuwe (Gelderland) tussen de stadjes Buren en Tiel in (midden-Nederland)

 

Recreatieprogramma

 

KinderCamping de Vergarde
biedt een spectaculair recreatieprogramma en vele faciliteiten voor kinderen van 3-12 jaar.  Er is een recreatieprogramma tijdens pasen, Meivakantie, hemelvaart en pinkster vakanties en gedurende de maanden juli en augustus.

 

Het recreatieprogramma begint 's Ochtends met onze Tutti-Frutti Express die de kinderen op de camping oppikt waarna  knutsel, dansen en zingen en sport en spelactiveiten georganiseerd worden.

 

 

 

 

 

 

 

 

Faciliteiten kindercamping

 

Kindercamping de Vergarde heeft een Verwarmd buiten zwembad, 2.5 viswater  om in Karpervissen. Verder kunnen de kinderen Ponyrijden in de Manege. Er is een Uitgebreid recreatieprogramma, Minigolf en Skelterbaan. Voor shows en musicals is er een Theater.

Regelmatig biedt het recreatieprogramma diverse happenings zoals survival dag, botenshow, feestjes, musical en nog veel veel meer.
Overzicht recreatieprogrammaFred Pret schildert Bumbella op camping de Vergarde, recreatieprogramma en animatieprogramma Betuwe, Gelderland, midden-Nederland