Chalets en stacaravans te koop

nieuwe stacaravans -

Nieuw chalets te koop

Camping de Vergarde in Gelderland verkoopt op leeg gekomen kavels nieuwe IRM chalets. Bent u geïntereseerd in een eigen stacaravan of chalet op een jaarplaats op een kindvriendelijke vakantiepark in het midden-Nederland ? Kom dan eens vrijblijvend kijken naar  het aanbod op camping de Vergarde.

Reine Claude 17 -

IRM Magnolia -

Fred pret BBQ plaatje

text chalets overzicht

Overzicht chalets te koop

Wilt u een chalet kopen op een camping? Hieronder treft u een overzicht van te koop staande chalets op de camping de Vergarde in Gelderland, midden-nederland.
Deze luxe chalets liggen allemaal aan het water en worden aangeboden door onze gasten die nu bij ons de jaarplaats voor dat chalet huren. Voor informatie over het staangeld en de regels en condities voor de jaarplaats moet u contact opnemen met de receptie van de camping.

Opal 7

Reine Claude 2

Reine Claude 12

Reine Claude 30 -

stacaravan te koop text-

Stacaravans te koop

Op camping de Vergarde in de Betuwe zijn ook diverse tweedehands stacaravans te koop. Een actueel overzicht van de stacaravans met jaarplaats die te koop zijn treft u hieronder aan.
Deze tweedehands stacaravans worden aangeboden door kampeerders van camping de Vergarde. Voor informatie over de jaarkosten  en de regels en condities voor de jaarplaats kunt u contact opnemen met de receptie van de camping. 

Clapp's 1

Brederode 8

Capelle 43

Fietsen in de Betuwe

vraag en antwoord stacaravans en chalets

Veel gestelde vragen stacaravans en chalets

Wat is het verschil tussen een stacaravan of chalet?

Het verschil is eigenlijk niet zo groot. Je zou kunnen zeggen een chalet is een luxe stacaravan. Op camping de Vergarde zijn stacaravanplaatsen en chaletplaatsen. De chaletplaatsen zijn wat luxer. Chaletplaatsen op ons vakantiepark liggen allemaal aan het water en hebben een vaste gas aansluiting. 

Mag ik wonen in een stacaravan of chalet op camping de Vergarde ?

Op camping de Vergarde staan wij geen bewoning toe. U mag uw chalet alleen reacreatief gebruiken. U bent er dus eigenlijk vaker niet dan wel.

Mag ik mijn stacaravan of chalet verhuren op camping de Vergarde ?

Indien u een jaarplaats voor stacaravan of chalet heeft op camping de Vergarde is deze alleen voor eigen gebruik. Wel is het toegestaan een keertje uw chalet of stacaravan uit te lenen aan een naast familielid of hele goede vriend.

Waar moet ik op letten bij de aanschaf van een stacaravan of chalet ?

De RECRON (de vereniging van camping-eigenaren) heeft een website gemaakt met tips voor het kopen van een stacaravan of chalet. Zie ook https://www.recron.nl/over-recron/kopen-van-een-chalet-of-stacaravan/

Hoeveel bedraagt het staangeld voor een jaarplaats voor een stacaravan of chalet ?

Het stageld voor een vaste plaats voor een stacaravan of chalet hangt bij ons af van de grootte en ligging van de plaats. Vanaf 3000 euro per jaar bieden wij stacaravanplaatsen aan. Een jaarplaats aan het water of met uitzicht over het water is aanmerkelijk duurder. 

Hoeveel toeristenbelasting voor een vaste stacaravan plaats ?

Het tarief voor de toeristenbelasting wordt jaarlijks bij ons vastgesteld door de gemeente Buren (Gelderland) en bedraagt voor een stacaravan of chaletplaats circa 144 euro per jaar. Woont u in Buren - Gelderland dan hoeft u bij ons geen toeristenbelasting te betalen.