camping zomervakantie aanbiedingen

Voordelige kamperen zomervakantie

Voordelig kamperen in de zomervakantie

Zoekt u een voordelige camping om te kamperen in de zomervakantie maar wel met alle luxe en faciliteiten zoals een overdekt zwembad ? Kom dan eens kijken naar camping de Vergarde in midden-Nederland.

Grote kampeerplaatsen van minimaal 100 m2 met elektra-aansluiting, water, afvoer en gratis internet (WIFI) voor een betaalbare prijs. Bereken zelf de prijs voor een kampeerplaats. Kom begin juli kamperen of de laatste twee weken van augustus voor de beste prijs.

Overdekt zwembad

Overdekt zwembad

Kamperen bij speeltuintje

kamperen bij speeltuintje

kamperen aanbieding zomervakantie

Aanbieding kamperen

De voordeligste week (7 nachten) om te kamperen in de zomervakantie is van 13 juli - 20 juli met 2 personen voor € 267,-. Ons overdekt zwembad is open en vaak nog lekker rustig ook met warm weer. Ook zijn op de camping vaak nog de mooiste kampeerplaatsen dichtbij een speeltuintje nog beschikbaar. Komt u liever in augustus, dat kan ook heel voordelig. Van 24 augustus tot 31 augustus betaalt u met 2 personen slechts € 230,-

Bereken uw kampeertarief

Voordelig kamperen in Gelderland

Goedkope kindercamping midden in Nederland

Waar vindt u een betaalbare kindercamping in Nederland ? Kom eens kijken bij camping de Vergarde in Gelderland. Tussen de historische stadjes Tiel en Buren vindt u een voordelige kindercamping met alle faciliteiten voor de kinderen.Er zijn tientallen speeltuintjes, een overdekt zwembad, pony-manege met pony en paardrijden. 

U kunt elke dag aankomen of vertrekken. Prijs hangt af van welke periode u komt maar ook van hoe lang u boekt. Hoe langer uw boeking hoe meer korting op het kampeertarief per dag dat u krijgt.

kamperen aan het viswater

kamperen aan het viswater