Kampeer tarieven 2024

Reserveer kampeerplaats camping de Vergarde Betuwe Gelderland

Reserveren van een kampeerplaats

  • U kunt zonder reserveringskosten uw plaats reserveren via het reserveringsformulier op deze website, per telefoon of per e-mail.
  • De aankomstdag kan op een willekeurige dag beginnen.
  • Genoemde kampeertarieven zijn inclusief alle belastingen.
  • Na reservering ontvangt u een bevestiging. Hierop staat het totaalbedrag. 50% van dit bedrag (met een maximum van €400,-) dient u als voorschot binnen 3 dagen te voldoen. Pas dan is de reservering definitief. Het restant moet u 1 maand voor aankomst betalen. Bij aankomst betaalt u, bij voorkeur per PIN, eventueel een borg voor de chippas, zwembadpasjes-borg en eventuele extra's zoals WIFI.
  • Voor uw reservering gelden de RECRON voorwaarden.
  • Eventueel kunt u met deze link een Annuleringsverzekering afsluiten

Kampeerplaats aankomst camping de Vergarde - betuwe - Gelderland

Aankomst kampeerplaats

U bent van harte welkom vanaf 14.00 uur. Bij aankomst kunt u zich melden bij de receptie met uw reserveringsformulier. Na inschrijving en betaling van het volledige staangeld krijgt u tegen betaling van € 7,00 borg een slagboom chippas. Deze chippas kunt u gebruiken om de slagboom te openen. Bij vertrek dient u de chippas in te leveren en krijgt u de borg weer retour. De borg voor de slagboom chippas waarde € 7,00 is alleen van toepassing op alle toeristische boekingen. Voor langere arrangementen en jaarplaatsen is er een ander borg systeem. 

De chippas kan tevens met geld worden opgeladen waarna deze gebruikt kan worden om de douches, warm water en wasmachines te activeren. Een extra chippas die alleen op de douches en wasmachines werkt is te verkrijgen voor € 7,00 borg

Ook toegangspasjes voor het zwembad kunnen bij aankomst worden verkregen bij de receptie. Voor deze pasjes betaalt u een borg van €7,00 per stuk. Bij vertrek dient u de pasjes in te leveren en krijgt u het bedrag aan borg weer retour.