Kampeer tarieven 2021/2022

Reserveer kampeerplaats camping de Vergarde Betuwe Gelderland

Hoe te reserveren

  • U kunt zonder reserveringskosten uw plaats reserveren per telefoon, per fax of per e-mail.
  • De aankomstdag kan op een willekeurige dag beginnen.
  • Voor een Hemelvaart of Pinkstervakantie kunt u alleen reserveren met een arrangement.
  • Bij reservering van een trekkershut dient het totale bedrag vooruit betaald te worden.
  • Na reservering ontvangt u een bevestiging. Hierop staat het totaalbedrag. 50% van dit bedrag (met een maximum van €350,-) dient u als voorschot binnen 3 dagen te voldoen. Pas dan is de reservering definitief. Het restant moet u 1 maand voor aankomst betalen. Bij aankomst betaalt u, bij voorkeur per PIN, eventueel een borg voor de chipsleutel, zwembadpasjes-borg en eventuele extra's zoals WIFI.
  • Voor uw reservering gelden de RECRON voorwaarden.
  • Eventueel kunt u met deze link een Annuleringsverzekering afsluiten

Kampeerplaats aankomst camping de Vergarde - betuwe - Gelderland

Aankomst kampeerplaats

U bent van harte welkom vanaf 14.00 uur. Bij aankomst kunt u zich melden bij de receptie met uw reserveringsformulier. Na inschrijving en betaling van het volledige staangeld krijgt u tegen betaling van € 46,00 borg een chip-slagboomsleutel. Deze chipsleutel kunt u gebruiken om de slagboom te openen. Bij vertrek dient u de chipsleutel in te leveren en krijgt u de borg weer retour.

De chipsleutel kan tevens met geld worden opgeladen waarna deze gebruikt kan worden om de douches, warm water en wasmachines te activeren. Een extra chipsleutel die alleen op de douches en wasmachines werkt is te verkrijgen voor € 12,00 borg. Voor passanten, fietsers en wandelaars is er in toiletgebouw sterappel een douche met een muntautomaat.

Ook toegangspasjes voor het zwembad kunnen bij aankomst worden verkregen bij de receptie. Voor deze pasjes betaalt u een borg van €7,00 per stuk. Bij vertrek dient u de pasjes in te leveren en krijgt u het bedrag aan borg weer retour.