Camping bij Wijk bij Duurstede

wijk bij duurstede info

Camping bij Wijk bij Duurstede

13 km ten zuiden van Wijk bij Duurstede ligt de kindercamping de Vergarde. Als u bij Wijk bij Duurstede het pontje over de lek neemt kunt u een mooie route door de Betuwe rijden om bij camping de Vergarde uit te komen.

Camping de Vergarde heeft veel faciliteiten vooral voor kinderen. Zo is er een overdekt zwembad, visvijver, lasergamebaan, kinder theater en nog veel meer. Er zijn kampeerplaatsen waar een hond welkom is maar ook hondenvrije velden.

Kamperen aan het water

zwembad plaatje

glijbaan overdekt zwembad

camping huuraccommodaties

Vakantiewoningen te huur

Op camping de Vergarde zijn luxe chalets aan het water te huur alsmede eenvoudige trekkershutten. Er zijn ook stacaravans te huur tegenover kampeervelden waardoor de camping ook heel geschikt is om met een grote familie of groep te kamperen.

Op Brederode 50 is een chalet te huur met fraai uitzicht over de visvijver. Dit chalet heeft een omheinde tuin en is een chalet waar een hond welkom is.

chalets aan het water foto

chalets aan het water te huur

omgeving wijk bij duurstede

Omgeving Wijk bij Duurstede

Wijk bij Duurstede ligt aan de rand van de kromme rijnstreek. Een prachtige cultuur historisch gebied met diverse kastelen en landhuizen. Vanuit camping de Vergarde zijn dan ook prachtige fietsroutes te maken naar deze kromme rijn streek. Vanuit de Betuwe kunt u met diverse pontjes de lek over voor leuke fietstochten.

Het gebied van Wijk bij Duurstede is een echt rivierengebied en ligt op de kruising van de lek, nederrijn, kromme rijn en het Amsterdam-Rijnkanaal. Daarnaast is Wijk bij Duurstede een vestingsplaatsje met leuke restaurants en een museum over het oude dorestad.

vraag en antwoord wijk bij duurstede

Vraag en antwoord Wijk bij Duurstede

Wat is een leuke camping voor kinderen bij Wijk bij Duurstede ?

De leukste kindercamping in de buurt van Wijk bij Duurstede is Camping de Vergarde. De camping ligt aan de andere kant van Nederrijn in de midden in de Betuwe. Vanuit de camping is het een half uur fietsen naar wijk bij Duurstede.

Welke camping heeft een overdekt zwembad in de buurt van Wijk bij Duurstede ?

Camping de Vergarde heeft een overdekt zwembad met een apart kleuterbad en glijbaan en heel veel faciliteiten en activiteiten voor kinderen. 

Waar kan je overnachten als je Wijk bij Duurstede bezoekt ?

Op slechts 13 km van Wijk bij Duurstede vindt u camping de Vergarde in de Betuwe. De camping is voorzien van alle luxes die je op een 5-sterren camping mag verwachten.

Wat is het leukste vakantiepark in de omgeving van de kromme rijn?

Iets ten zuiden van het kromme rijn gebied ligt het fantastisch leuke vakantiepark camping de Vergarde.  Hier kunt uw kinderen genieten van alle faciliteiten voor kinderen en bent u zo met de fiets bij de kromme rijn.