Ga direct naar:
Chaletplaatsen

Chaletplaatsen aan het water op het chaletpark van camping de Vergarde (Tussen Buren en Tiel) in de Betuwe | Gelderland, midden-Nederland

 

Voorzieningen chaletplaatsen

De chalet-kavels liggen allemaal aan het water en hebben de volgende voorzieningen:

  • Elektra: standaard 16 Ampere, maar zwaarder (20 of 25 Ampère) is ook mogelijk
  • Water en riool
  • Kabel-TV
  • Propaangas aansluiting
  • Breedband Internet

Huur of kopen chaletkavel

De Vergarde heeft uitsluitend huur-kavels waarop u uw eigen koop-chalet kunt plaatsen. Dit heeft voor u als voordeel dat u geen dure grond hoeft aan te kopen. Hierdoor komt de aankoopprijs van uw tweede huis aanmerkelijk voordeliger uit.

De Vergarde heeft bewust gekozen om de grond te verhuren, omdat wij van mening zijn dat uw rechtspositie hierbij beter gewaarborgd is. Het huurcontract is in overeenstemming met de RECRON-voorwaarden.

 

Interesse in chaletplaats?

U bent van harte welkom om een kijkje te komen nemen!

Vraag hier om extra informatie over vrije chalet-plaatsen

 

 

 

 

Chaletkavels

Zoekt u een plekje voor uw eigen chalet?  Een chalet aan het water om te ontspannen en te recreëren? Wellicht kan het chaletpark van camping de Vergarde u dan van dienst zijn. 

Op de terreinen Reine Claude, Opal, Victoria en Mantet heeft camping de Vergarde nog diverse chaletplaatsen beschikbaar. Het gaat hier om huurkavels die allen aan het water liggen.Prachtige locatie om uw 'tweede huis' neer te zetten.

Openingstijden chaletpark: gehele jaar geopend (uitsluitend voor recreatieve doeleinden).

Op het chaletpark is 3.5 ha waterplas en wandelgebied. Er zijn 5 bruggetjes aangelegd om de verschillende waterpartijen te overbruggen.  In de waterplas van het chaletpark kan gevist worden naar o.a. snoek, zeelt, brasem, graskarper, spiegelkarper, paling, voorntjes of worden gevaren met kleine roeibootjes.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Toelatingseisen chaletpark

Voor de keuze van uw chalet bent u vrij om zelf een chalet-bouwer uit te zoeken. Ook indien u al een chalet heeft bent u van harte welkom, mits voldaan wordt aan de toelatingseisen:

 

  • De oppervlakte van het chalet mag maximaal 30% van de oppervlakte van de chaletkavel bedragen.
  • De maximale grootte van een chalet is 75 m2.
  • Occasions moeten een minimale waarde van € 20.000 hebben.
  • Het chalet moet verplaatsbaar zijn (een onderstel en wielen hebben).
  • Chalets met verdiepingen / tweede etages worden niet toegelaten.
 

Staangeld chaletplaats

Het staangeld van een chaletplaats hangt vooral af van de grootte en ligging van de plaats. Er zijn al luxe chaletplaatsen aan het water beschikbaar vanaf €2450,-  per jaar. Daarnaast betaalt u uw eigen gas, water en elektraverbruik. (0.40 ct / Kwh, €4.00 per m3 water, €3.40 per m3 propaangas.

 

 

 

 

 

 

Diashow chaletpark - chaletplaatsenFred Pret vaart met een bootje op de waterplas van kindercamping de Vergarde in de Betuwe.