Camping Geldermalsen

Camping nabij Geldermalsen

6 km ten noordoosten van Geldermalsen ligt het vakantiepark de Vergarde. De camping heeft ongeveer 200 toeristische kampeerplaatsen en ligt in het Betuwse dorpje Erichem. 

Camping de Vergarde biedt een uitstekende uitvalsbasis om de Betuwe en Geldermalsen te ontdekken. Ook kan de camping dienen als uitvalsbasis voor evenementen (Bijvoorbeeld de BMX-wedstrijden op de fietscrossbaan) in Geldermalsen

Voorseizoen ponycamping

Te huur bij Geldermalsen

Kamperen en verhuur bij Geldermalsen

Camping verblijfsmogelijkheden

Camping de Vergarde nabij Geldermalsen biedt de volgende kampeer-mogelijkheden:

 

 

Vlakbij camping de Vergarde stopt Arriva buslijn 46. Deze buslijn brengt u naar Culemborg en stopt o.a. op het station van Culemborg. Vanuit station Culemborg kunt u de trein naar Geldermalsen nemen.

Fietsen naar Geldermalsen

Fietsen naar Geldermalsen

Vanaf camping de Vergarde zijn er diverse fietsroutes naar Geldermalsen. Als u de camping af fietst gaat u op de Erichemseweg linksaf. U komt dan in Erichem bij Fietsknooppunt nr 66. De korste weg naar Geldermalsen is bij dit knooppunt de Mierlingsestraat richting Geldermalsen in te rijden.  

U kunt ook kiezen voor een fietsroute van Buren naar Geldermalsen

In de receptie zijn prachtige fietsroutes o.a. naar Geldermalsen toe verkrijgbaar. Al deze fietsroutes beginnen en eindigen op ons vakantiepark. Zeker in de bloesemtijd is de fietsroute over het appeldijkje aan te bevelen. 

In Geldermalsen treft u diverse winkels en supermarkten aan. U kunt er terecht voor de meeste dagelijkse boodschappen maar ook voor zaken als juwelier, boekhandel, blokker, en opticien. Verder is er een treinstation met verbindingen naar Tiel, Roterdam, Utrecht en Den Bosch. Geldermalsen beschikt verder over een profesionele fiets-cross baan waar regelmatig nationale wedstrijden worden gehouden.

Als dagje uit tip raden wij een kano-tocht op de Linge aan. U stapt op bij de brug over de Linge in Geldermalsen. Kano's zijn te boeken via kano.nl

kamperen bij Geldermalsen

Faciliteiten kindercamping Geldermalsen

Kampeerfaciliteiten camping Geldermalsen

Kindercamping de Vergarde nabij Geldermalsen biedt de volgende faciliteiten:

Chalet huren aan water 100% foto