Ga direct naar:
winkelgebieden 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Geldermalsen

Geldermalsen is een gezellig en sfeervol stadje en lekker dichtbij. Het kent wat gezellige winkelstraten waar u alles kunt vinden. Kleding, souvenirs, gebruiksvoorwerpen en de overige winkeltjes zoals een kaaswinkel en enkele bakkerijen. Dus een gezellige stad om even doorheen te lopen en om een keer gezien te hebben. Geldermalsen ligt op 7 km afstand van de camping.

 

Tiel

Tiel kent u misschien van Flipje, ons welbekende fruitmannetje. Tiel is een stadje waar u alles kunt vinden dat u nodig heeft en nog heel veel meer. Tiel heeft meerdere winkelstraten en 2 grote pleinen. In Tiel kunt u tevens de Agnietenhof (theatercentrum) en het Flipjemuseum vinden.

Tiel is vanaf de camping makkelijk te bereiken en ligt op 7 km afstand van de camping.

 

 

 

 

 

 

 

 

Utrecht

Utrecht is het middelpunt van Nederland en staat bij veel mensen in het lijstje van favoriete steden. Vooral de compacte en sfeervolle binnenstad doet het goed. De oude gebouwen en pittoreske straatjes vormen een prachtig decor om een dagje lekker te winkelen, iets te drinken of een gezellig restaurantje op te zoeken. Zeer bijzonder aan de Utrechtse grachten is de mogelijkheid om af te dalen naar de werfkelders, en zo onder straatniveau te wandelen, eten of drinken pal aan het water; romantiek ten top.

 

Een bekend deel van de stad is Hoog Catherijne. De trein naar Utrecht komt rechtstreeks uit op dit overdekte winkelgebied van de stad.

 

Utrecht ligt op 40 minuten (auto)rijden van de camping. Ook Utrecht is te bezichtigen met de volgende link:

www.nlstreets.nl

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Den bosch

Van Den Bosch heeft u vast wel eens eerder gehoord. De charme van deze stad is niet onopgemerkt gebleven: een paar jaar geleden werd de binnenstad van Den Bosch al uitgeroepen tot beste van Nederland. Een stad waar bezoekers zich echt kunnen vermaken. Spannende hoekjes en historische ankers maken dat de geschiedenis van de stad zichtbaar en voelbaar is.

 

Den Bosch is de 'grote stad' die het dichtst bij de camping ligt. Het is een erg gezellige stad en het centrum ligt maar op een paar minuten loopafstand van het station. De stad is dus makkelijk bereikbaar.

 

Met de auto ligt de stad op een half uur rijafstand van de camping.

Als u alvast een kijkje wilt werpen op de straten van Den Bosch kan dat via de volgende link:

www.nlstreets.nl 

 

 Bumbella en Fred Pret eten een ijsje. Bumbella en Fred Pret zijn typetjes van camping de Vergarde in de Betuwe - Gelderland