Ga direct naar:
Vacatures

Ieder jaar is camping de Vergarde (nabij Tiel) weer op zoek naar leuke enthousiaste medewerkers.

Mocht je scholier/ student/ stagiair zijn of een tijdelijke baan zoeken en voor het komende seizoen nog een leuk bijbaantje/ stage zoeken, dan kun je nu solliciteren!

 

Ben je geïnteresseerd in één van onderstaande vacatures?

Stuur dan je motivatie brief, CV + pasfoto naar  : receptie@devergarde.nl

En wellicht zien wij jou dan volgend jaar!

 

                  

 

Receptionist(e) - Front-office

 

Vacature voor receptie-medewerkers / stagiaires front-office op kindercamping de Vergarde

Voor onze receptie zoeken wij  nog medewerkers of stagiaires. De werkzaamheden bestaan uit:

 

 • Informatie en aanspreekpunt voor onze gasten;
 • Inboeken en uitboeken van onze gasten;
 • Reserveringen maken;
 • Licht administratieve werkzaamheden.

Heb jij affiniteit of ervaring met het werken in een camping-receptie ? Stuur dan een e-mail me CV naar info@devergarde.nl

 

 

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Stage Receptie - Front-office

 

Ben jij druk bezig met school en op zoek naar een leerzame stage?

Wees welkom op Camping de Vergarde, wij zoeken elk jaar gemotiveerde stagiaires die ons op de receptie kunnen versterken.

Doe jij een recreatie opleiding of toeristische opleiding met niveau 3 of hoger?

En is jouw stage langer dan 10 weken en moet deze in het voorjaar 2018 beginnen?

 

Stuur dan je motivatie brief , CV + pasfoto naar  : receptie@devergarde.nl

En wie weet zien wij jou dan volgend jaar op Camping de Vergarde.

 

 

 

 

 

Paardrij instructeur (M/V)

Vacature voor ponyrijles-instructeur op kindercamping de VergardeHeb jij ervaring met paardrijles geven? Dan ben jij misschien wel degene die wij zoeken!
 
Wij zijn op zoek naar iemand vanaf 16 jaar ( m/v), die tijdens de zomerperiode les kan geven.

 Geïntresseerd? 

Stuur een mailtje naar receptie@devergarde.nl met vermelding van je naam, adres, geboorte datum en je vakantieplannen van dit jaar.

 

 

 

 

 

Bartender, kok (M/V)

Voor onze Snackbar / eethuis zoeken wij nog diverse medewerkers, studenten, stagiairs of scholieren (16 jaar en ouder) die gedurende de vakantieperiodes beschikbaar zijn als kok of bartender. De werkzaamheden hangen af van opleiding, leeftijd en vooral ervaring. De Horeca van camping de Vergarde is alleen open gedurende schoolvakanties en weekenden van 1 april tot 15 september. Werken op de Vergarde betekent werken in een jong en enthousiast team.

Geinteresseerd ? stuur een mailtje naar info@devergarde.nl met vermelding van je naam, adres, geb datum, en je beschikbaarheid in de schoolvakanties voor komend jaar.

 

Vakantie medewerkers 16+

vakantiewerk camping de Vergarde bij TielZoek jij een leuk vakantiebaantje / stage en ben jij beschikbaar gedurende de zomervakantie 2018? Ben je ouder dan 16 jaar ? Welllicht is een baantje / stage op camping de Vergarde iets voor jou. Voor vakantiewerk zoeken wij nog hulpkrachten voor:

  

 • Horeca
 • Snackbar
 • Winkel
 • Geven van ponyrijles
 • Receptie
 • Animatieprogramma - knutselen met kinderen
 • Animatieprogramma - sport, spel en theater

 

Geinteresseerd ? stuur een mailtje naar info@devergarde.nl met vermelding van je naam, adres, geboorte datum en je vakantieplannen voor komend jaar.

NB: Camping de Vergarde kan huisvesting (stacaravan) bieden aan vakantiemedewerkers. Huisvesting wordt eventueel geboden aan stagiaires voor de animatie of sport en spel activiteiten.

Handige jongens en meisjes van 13 en 14 jaar

Zoek jij een leuk vakantiebaantje en ben jij beschikbaar gedurende de zomervakantie ? Ben je ouder dan 13 jaar ? Welllicht is een baantje op camping de Vergarde iets voor jou. Voor vakantiewerk zoeken wij nog hulpkrachten om papier te prikken, terras vegen, te helpen bij het recreatieprogramma etc.  Geintereseerd ? stuur een mailtje naar info@devergarde.nl met vermelding van je naam, adres, geb datum, en je vakantieplannen voor komend jaar.

 

NB: Camping de Vergarde kan geen huisvesting bieden aan jonge vakantiemedewerkers. Deze vacature staat daarom alleen open voor kandidaten die op een redelijke reisafstand van de camping wonen en met eigen vervoer alhier kunnen komen.Fred Pret brengt post op camping de Vergarde in de Betuwe - Gelderland