Ga direct naar:
Speeltuinen

Speeltuintje midden op de Pruimengaard - camping de Vergarde in de BetuweSppeltuin met pontje op de Goudreinet - Camping de VergardeSpeelhuisje op de Perengaard - Camping de Vergarde Betuwe

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Verspreid over de camping liggen diverse speeltuinen en speeltuintjes.

 

Vooraan de camping bevindt zich de grote speeltuin. Deze speeltuin is een grote zandbak met glijbanen, schommels, wippen, klimrekken, speelhuisjes, een kabelbaan en draaimolens. Genoeg dus om je lekker uit te leven.

 

Op de Goudreinet vind je een meer avontuurlijke speeltuin. Deze bevat onder andere een gigantische klimtoren en een touwbrug over het water van 16 meter. Boven op de Bramenberg is een uitkijktoren en met een brug kun je naar Ganzeneiland.

 

Ook kunnen de sterke jongens en meisjes zichzelf naar de overkant van het water trekken op een vlot. Deze junglespeeltuin is dus voor de echte avonturiers.

 

Op de grens van de Morellengaard en Kersengaard bevindt zich speeltuin het stationnetje. Hier staan onder andere enkele schommels en een glijbaan. Ook vind je hier een houten treintje dat wacht op een machinist die hem weg kan rijden.  

 

Aan de ingang van de Frambozengaard bevindt zich een speeltuin met een klimrek, schommels, een draaimolen en een speelkasteel met glijbaan.

  

Op een aantal veldjes vindt u tussen de kampeerplaatsen, speeltuintjes voor de allerkleinsten. Vanuit uw caravan kunt u zo de jongste kinderen in de gaten houden. U vindt deze mini-speeltuintjes op de volgende plaatsen:

 

  • midden op de perengaard
  • midden op de pruimengaard
  • (voormalig) Appelgaard 6
  • (voormalig) Notengaard 28
  • (voormalig) Notengaard 24

 

 

Vlog speeltoestellen van en voor kinderen van camping de VergardeBumbella met 2 kinderen op een bankje. Bumbella is de mascotte van camping de Vergarde in de Betuwe.