Ga direct naar:
overdekte speeltuinen                                                              

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Wamelland

Deze binnenspeeltuin ligt in het midden van het land van Maas & Waal en is ook de grootste van dit gebied. Hij telt 2100 m2 en is toegankelijk voor kinderen van 1 t/m 14 jaar. U kunt als ouder een kopje koffie drinken terwijl u ondertussen de kinderen in de gaten houdt. Wamelland staat er onder andere om bekend een hele veilige speelplaats te zijn.

Voorbeelden van attracties zijn: een gigantisch springkussen, een super glijbaan van zes meter hoog, een spookhuis, een ballenbak en meerdere trampolines.

 

De speeltuin ligt op ongeveer 17 km van de camping, wat neerkomt op ongeveer een kwartier rijden met de auto.

 www.wamelland.nl

 

Adres: Industriestraat 12

           6659 AL Wamel

           Tel.: 0487-501300

 

Ravot Aapia

Ravot Aapia is een onderdeel van Ouwehands Dierenpark, maar zelfs als je niet van dieren houdt is dit absoluut een bezoekje waard. Het is een speel- en klimparadijs van ongeveer 2000 m2. De ruimte is ongeveer twaalf meter hoog en hier wordt goed gebruik van gemaakt.

Ravot Aapia heeft vele touwbruggen en klimbanen. Je kunt van grote hoogte het klimparadijs overzien en ze hebben zelfs een vleermuizengrot. Ravot Aapia bevat een zeer luxe restaurant voor de ouders en door de vele planten hangt er een echte tropische sfeer.

 

Ravot Aapia ligt op 23 km van de camping.

www.ouwehand.nl/Kids-Spelen-tussen-de-dieren

 

Adres: Grebbeweg 111
            911 AV Rhenen
            Tel.: 0317-650200

 

Piratenland

In Piratenland staat een piratenschip van 15 meter breed en 20 meter lang. Dit schip telt maar liefst drie verdiepingen en dat is nog niet alles. Om het schip heen staan nog meer attracties zoals een superglijbaan, springkussens, een scooterbaan en voor de kleinere onder ons een softplay hoek. Voor ouders is er de mogelijkheid om op een terrasje te zitten terwijl je de kinderen in de gaten houdt. Tevens kan men er squashen en zelfs bowlen.

Genoeg te beleven dus, voor ouders en kinderen. Dit speelparadijs is de kleinste van de drie, maar laat zich hierdoor niet op de kop zitten.

 

Het is ongeveer 38 km rijden voor dit speelparadijs.  

www.piratenland.com

 

Adres: Kleine Schelluinsekade 3

           4204 TZ Gorinchem

           Tel.: 0183-625065Bumbella met 2 kinderen op een bankje. Bumbella is de mascotte van camping de Vergarde in de Betuwe.