Overige plaatsen, chalets te koop

Kindercamping seizoenplaats

Overzicht jaarplaatsen

Seizoen en jaarplaatsen

Camping de Vergarde in midden Nederland heeft diverse soorten plaatsen voor een langer toeristisch verblijf:

 • Voorseizoenplaatsen
  Kampeerplaatsen voor toercaravans van eind maart tot 1 juli
 • Verlengd voorseizoenplaaten
  Kampeerplaatsen voor toercaravans van eind maart tot 15 juli
 • Seizoenplaatsen. 
  Kampeerplaatsen voor toercaravans van eind maart tot 1 oktober
 • Stacaravanplaatsen
  Uw eigen stacaravan op een jaarplaats.
 • Chaletplaatsen
  Uw eigen chalet aan het water op een jaarplaats

Camping de Vergarde is een RECRON camping

zwembad plaatje

Stacaravan of chalet kopen

Te koop op de Vergarde

Bent u op zoek naar een stacaravan of chalet die te koop staat inclusief eigen kavel?  Graag informeren we u dan over de mogelijkheden daarvoor op camping de Vergarde.

Wij hebben een onderverdeling gemaakt tussen stacaravans en chalets. Stacaravans bevinden zich bij ons meestal op de velden Capelle, Clapp's, Winterjan en Brederode. De chalets vindt u op de Reine Claude, Victoria, Opal en Mantet. Chaletplaatsen zijn bij ons luxer maar ook duurder. Alle chaletplaatsen liggen op de Vergarde aan het water en zijn niet alleen voorzien van de standaard elektra, water, afvoer, TV en internet aansluiting maar hebben ook een vaste propaangas aansluiting. Bij de stacaravanplaatsen is het staangeld vaak veel goedkoper maar de kavels liggen meestal niet aan het water en zijn ook niet aangesloten op een vast gasnetwerk. U moet bij een stacaravanplaats dus gebruik maken van gasflessen.

In de overzichten van de te koop staande stacaravans en chalets staan meestal stacaravans en chalets die verkocht worden door gasten van camping de Vergarde. U koopt dus een stacaravan of chalet bij een particulier die bij ons een staanplaats heeft gehuurd. Deze verkoper bepaalt de vraagprijs en welke toebehoren en extra's er bij de verkoop inbegrepen zijn. Uiteraard is het uw bedoeling om zelf ook gebruik te gaan maken van de standplaats na een eventuele koop. Hiervoor moet u een huurcontract met camping de Vergarde afsluiten. Het is daarom essentieel dat, vóórdat u eventueel onderhandelt over een eventuele verkoop, bij ons in de receptie langs komt om de mogelijkheden van een eventuele koop te bespreken. U krijgt dan van ons informatie over het staangeld, het taxatierapport van de stacaravan of chalet en alle voorwaarden en condities die voor een jaarplaats op de Vergarde gelden.

De Vergarde verkoopt ook nieuwe stacaravans en chalets. Informeer hierover in onze receptie of via receptie@devergarde.nl