Ga direct naar:
Bumbella's kidsclub

Bumbella's kidsclub op camping de Vergarde | Betuwe, Gelderland, midden-Nederland

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 ........

........

 ........

........

 ........

........

 ........

 ........

........

........

Botenshow - animatieprogramma camping de VergardeKnutselen op camping de VergardeMusical Wizard of Oz door en voor kinderen van camping de Vergarde

 

Koning of Koningin van de dag

Tijdens het "Goedemorgentheater" wordt uit de tas van Fred Pret een kaartje getrokken. De eigenaar van dat kaartje wordt die dag gekroond tot koning of koningin van de dag, mits hij of zij aanwezig is in het theater. De koning of koningin wordt die dag extra in het zonnetje gezet. Wil je ook een kans maken? Vul dan het kaartje in dat je bij aankomst bij de receptie krijgt en stop hem in de brievenbus in het theater!

Uitnodigingen

Bij sommige activiteiten moeten de kinderen een uitnodiging meenemen. Deze uitnodigingen krijgen de kinderen in de receptie aan het begin van hun vakantie.

Knip de uitnodigingen uit en bewaar ze goed. 

Bumbella's spaarkaartenboekje& goudstukken

Het Bumbella's spaarkaarten-boekje krijg je bij aankomst bij de receptie. In het boekje kun je stickers sparen. Deze stickers krijg je bij verschillende activiteiten. Wanneer je tijdens een periode het minimale aantal stickers hebt gespaard, dan kun je in de hal naast de receptie je spaarkaart laten afstempelen. Je krijgt dan Bumbella's goudstukken uit de goudstukkenbank. De bank is open volgens het recreatieprogramma.

Diashow KidsclubFred Pret schildert Bumbella op camping de Vergarde, recreatieprogramma en animatieprogramma Betuwe, Gelderland, midden-Nederland