Ga direct naar:
Animatieprogramma

Kamperen op in de Betuwe op kindercamping de Vergarde met animatieprogramma

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Cowboy gevangen op indianenfeest van camping de Vergarde (onderdeel animatieprogramma) Betuwe, Gelderland, midden-Nederland

 

 

Kamperen kindercamping

 

Om van het animatieprogramma te genieten biedt KinderCamping de Vergarde vele kampeer-mogelijkheden.

 

 

 

De meeste onderdelen van het animatieprogramma zijn voor de kinderen gratis. Het animatieprogramma is alleen toegangelijk voor kampeerders van onze camping.

 

 

 

camping in de betuwe, camping in gelderland, chaletpark, familiecamping, jaarplaatsen op camping

Animatieprogramma

 

Kinder-Camping de Vergarde staat bekend om z'n super leuk en overvol animatie-programma en de vele faciliteiten voor kinderen van 4-12 jaar. Het animatieprogramma is er tijdens pasen, Meivakantie, hemelvaart en pinkster vakanties en gedurende de maanden juli en augustus.

Het animatieprogramma begint  's Ochtends als onze Tutti-Frutti Express de kinderen oppikt op de kindercamping waarna er knutsel, dansen en zingen en sport en spelactiveiten georganiseerd worden.

Regelmatig biedt het animatieprogramma diverse happenings zoals survival dag, botenshow, feestjes, musical en nog veel veel meer.

Overzicht animatieprogramma

 

 

 

 

 

 

 

Faciliteiten kindercamping

 

Camping de Vergarde biedt de volgende kinderfaciliteiten:

 

Kinder-Camping de Vergarde vind u in het hart van de Betuwe (Gelderland, midden-Nederland) tussen de stadjes Buren en Tiel in.Fred Pret aan het voetballen. Animatieprogramma en recreatieprogramma camping de Vergarde.