Ga direct naar:
kanoën


 Kanovaren op de LingeKanoverhuur aan de LingeKanoen op de Linge

 


 

De opstapplaatsen hebben elk hun eigen kwaliteiten. Zo is de vesting in Enspijk tevens de hoofdvesting. U vindt hier dan ook een grote ontvangstruimte en een leuke omgebouwde boerenhoeve. Leerdam is de nieuwste en misschien wel de fraaiste opstapplaats. Hier vindt u onder andere een leuk terrasje en een verhuurpunt voor fietsen en rondvaarten. Buurmalsen is zoals al eerder gezegd de opstapplaats die het dichtst bij de camping ligt. Dit is de oudste opstapplaats, maar ook hier vindt u de modernste snufjes en kano´s.

Oftewel genoeg keuze om een dagje uit te vinden dat het beste bij uw wensen past. Bij de Betuwse stromen kunt u tevens verschillende arrangementen boeken, zoals de combitocht per fiets en kano.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kanoverhuur Aan de Linge

Dit verhuurpunt ligt het dichtst bij de camping. Zij is namelijk gelegen in Tiel en te bereiken in 10 minuten reistijd met de auto.

 

U kunt een kano huren per dagdeel of voor een hele dag. De overige voorzieningen die nodig zijn bij kanovaren zijn aanwezig, zoals zwemvesten en sanitair. Aan de Linge is dus lekker dichtbij en biedt de mogelijkheid voor een mooie en ontspannende kanotocht.

 

Aan de Linge biedt u tevens de mogelijkheid om een arrangement te boeken. Overige activiteiten zijn: Klootschieten, handboogschieten, fietsen, kruisboogschieten en boerengolf.  

 

Adres: Lingeweg 18B

             4006 MA Tiel

              Tel: 0344-661236

 

www.aandelinge.nl

 

 

De Betuwse Stromen

De Betuwse stromen biedt u een schitterende kantocht op de Linge. Deze voert u langs Enspijk, Geldermalsen, Buurmalsen, Beesd, Leerdam en nog veel meer leuke dorpjes. Het is hier uiteraard mogelijk om een dagarrangement te boeken.

 

Echter als u gewoon wilt varen heeft u keuze uit 3 opstapplaatsen:

Leerdam

Buurmalsen

Enspijk

 

Deze opstapplaatsen beschikken allen over een verhuurpunt, saintaire voorzieningen, douches en kleedruimtes. Verder heeft elk opstandpunt haar eigen bijzonderheden, die u rustig kunt bekijken op de volgende site: kano.nl. Ook de adressen van de verschillende opstapplaatsen zijn hier te vinden! De dichtsbijzijnde van deze drie is Buurmalsen. Deze ligt op ongeveer 6 km van de camping.

 

 Fred Pret vaart met een bootje op de waterplas van kindercamping de Vergarde in de Betuwe.