Ga direct naar:
Kamperen met kinderen

Kamperen met kinderen in de Betuwe op kindercamping de Vergarde | Gelderland, midden-Nederland, Betuwe


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Animatie voor kinderen

's Ochtends pikt onze Tutti-Frutti Express de kinderen op de camping op waarna er knutsel, dansen en zingen en sport en spelactiveiten georganiseerd worden.

Regelmatig zijn er diverse happenings zoals survival dag, botenshow, feestjes, musical en nog veel veel meer.

Overzicht animatie programma


Alle onderdelen van het animatie programma, behalve het ponyrijden, zijn voor kinderen van de camping gratis. Kindercamping de Vergarde is daarom ideaal om met de kinderen te gaan kamperen.

Kamperen met kinderen

Kindercamping de Vergarde is een camping in midden Nederland en voor kinderen een onwijs kampeerparadijs. Kinderen kunnen gebruik maken van een overweldigend animatie programma en prachtige faciliteiten.  Er is een animatie programma in voorjaar tijdens pasen, Meivakantie, hemelvaart en pinkster vakanties en gedurende de zomervakantie in juli en augustus.

 

Faciliteiten voor kinderen

Camping de Vergarde biedt de volgende faciliteiten voor kinderen:

.

U kunt met uw kinderen kamperen op Kindvriendelijke Camping de Vergarde in het midden van Nederland tussen de stadjes Buren en Tiel in.

Faciliteiten voor kamperen met kinderen op de Vergarde in midden NederlandBumbella met 2 kinderen op een bankje. Bumbella is de mascotte van camping de Vergarde in de Betuwe.