Ga direct naar:
Kamperen op de Goudreinet - camping de Vergarde - Betuwe

Kampeerterrein Goudreinet - camping de Vergarde - Betuwe Gelderland

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

De Goudreinet is door de nabijheid van viswater heel populair bij vissers. Door dit viswater is de Goudreinet als kampeerterrein niet geschikt voor kleine kinderen (die niet kunnen zwemmen).

 

De kampeerplaatsen op de Goudreinet liggen relatief dicht bij een grote speeltuin. Uw kinderen zullen dat fantastisch vinden, maar omdat er ook vele andere kinderen in deze speeltuin spelen zijn dit geen rustige kampeerplaatsen.

Het kampeerterrein Goudreinet ligt midden op de camping. De Goudreinet wordt alleen gebruikt voor kortere kampeervakanties.

 

De kampeerplaatsen op de Goudreinet hebben géén riool aansluiting.

 

Behalve de genummerde plaatsen 1 t/m 7 is er op de Goudreinet ook een veld voor groepen. Hier kan stroom geleverd worden door "zwerfkasten". Het groeps-kampeerterrein wordt gebruikt voor schoolkampen, caravanclubs, kampeergroepen e.d..

Op het kampeerterrein Goudreinet is één hond per kampeerplaats toegestaan.

 

Er staat een enkele boom die wat schaduw geeft bij Goudreinet 1 en 3 aan het water. Voor het overige zijn de plaatsen op de Goudreinet erg zonnig.Fred Pret vaart met een bootje op de waterplas van kindercamping de Vergarde in de Betuwe.