Ga direct naar:
skelterbaan

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Skelteren op de camping

Heb je een skelter mee naar de camping of heb je er 1 gehuurd in de receptie? Dan kun je nu je vaardigheden als bestuurder testen door wat rondjes te rijden op onze skelterbaan.

De skelterbaan 

De skelterbaan is een parcours waar je vrij rondjes op mag rijden. Je hebt dan natuurlijk wel een skelter nodig. De skelterbaan bestaat uit een parcours dat aangegeven is met autobanden. Je vindt hier splitsingen en verkeersborden en je kunt zelfs je skelter bijtanken bij het kleine benzinepompje.  Weet jij wat elk verkeersbord betekent en kun je volgens de regels rijden?

Vrij toegankelijk

Iedereen met een skelter is welkom op de skelterbaan. Je kunt er dus zo lang op rondcrossen als je zelf wilt en natuurlijk zo vaak als je wilt. Heb je geen skelter? Je kunt er altijd één bij ons huren. Kijk dan vooral even bij skelterverhuur of loop even langs de receptie. Dan kan ook jij gebruikmaken van deze skelterbaan.

  

 

 

 

 

 

Diashow Skelterbaan - camping de VergardeFred Pret op de skelter. Op Camping de Vergarde in de Betuwe zijn diverse skelters te huur voor onze kampeerders