Ga direct naar:
Evenementen in de Betuwe

Juli 2018

Betuws Spektakel - Greatest Hits Festival

Beschrijving

Het Greatest Hits Festival is een festival op een geweldige plek: De Meent in Beusichem. Het festival begint om 14.00 uur en start met de hits van vroeger en gaat door tot 02.00 uur waarbij de hits van vandaag langskomen. Naast de line-up met acts, DJ's en bands zijn er ook diverse foodtrucks.   

Waar Beusichem, De Meent
Wanneer 28 juni 2019
Website https://greatesthitsfestival.splashthat.com/


........................

......................


Augustus 2018

Landgoedfair Marienwaerdt

Beschrijving

Ruim 140 standhouders presenteren een divers aanbod van landelijke producten, smaakvolle (buiten)kleding, sieraden, tuinaccessoires- en meubelen, planten, brocante en antiek. In de 'culinaire weide' bieden kleine ondernemers hun biologische producten aan. Ook zijn de delicatessen van het landgoed zelf te proeven en te verkrijgen. Tevens demonstraties en workshops. Kinderen kunnen zich vermaken in de kinderboerderij of bij het poppentheater, knutselen of meedoen aan activiteiten in de centrale ring.

Waar Beesd (zo´n 14 kilometer van Camping de Vergarde)
Wanneer 21 t/m 25 augustus 2019
Website  www.marienwaerdt.nl

Culemborg Blues

Beschrijving

Het evenement Culemborg Blues is een gratis bluesevenement dat jaarlijks in Culemborg plaatsvindt op de 4e zaterdag van augustus. Het evenement wordt georganiseerd door Stichting Culemborg Blues. In 1994 werd Culemborg Blues voor het eerst gehouden. Het festival wordt gehouden op verschillende buitenpodia in de historische binnenstad van Culemborg. Voor het middeleeuwse stadhuis staat het hoofdpodium.

Waar Culemborg (zo'n 13 kilometer van Camping de Vergarde)
Wanneer 24 augustus 2019
Website www.culemborgblues.nl

Chateau Buren

Beschrijving

Het evenement Chateau voor Buren is een wijnfestival waar u kunt genieten van heerlijke wijnen uit diverse streken. Het evenement vindt plaats in het pittoreske Buren van 13.00 uur tot 18.00 uur. Bij de ingang koopt u een speciaal wijnglas voor €10,00 waarmee u bij verschillende stands wijn kunt proeven.

Waar Buren (zo'n 2 kilometer van Camping de Vergarde)
Wanneer 25 augustus 2019
Website https://www.burenstad.nl/site/chateau-voor-buren

........................

.....

  September 2018

Appelpop

Beschrijving

Groot en gratis popfestival aan de Waalkade in Tiel. Verschillende bandjes, Dj's, zangers en zangeressen brengen hun muziek ten gehore in een grote feesttent. Het is een groot feest waar jaarlijks verspreidt over 2 dagen zo´n 170.000 bezoekers.

Waar Tiel-waalkade (circa 9 km vanaf Camping de Vergarde)
Wanneer 6 en 7 september 2019
Website http://www.appelpop.nl/

.......................

........................

Fruitcorso

Beschrijving

In Tiel wordt voor de 58ste keer het fruitcorso gehouden. Aan de prachtige deelnemende wagen werken veel dorpen mee uit de gemeente Buren.

Waar Tiel-centrum (circa 7 km vanaf Camping de Vergarde)
Wanneer 14 september 2019, 13:00 uur
Website http://www.fruitcorso.nl/

......................

........................


Kermis

Beschrijving

Drie dagen kermis in het hart van het dorp.  De kermiscommisie heeft er weer voor gezorgd dat er een groot aantal attracties zijn.

Waar Ingen (zo'n 14.5 kilometer van Camping de Vergarde)
Wanneer Nog niet bekend

........................

......................


Internationale Kunstmarkt

Beschrijving

In de tuinen van het Museum der Koninklijke Marechaussee, zijn ruim tachtig kunstenaars bijeen om hun kunst te tonen en te verkopen. Kunstenaars komen vanuit het gehele land en Duitsland en Belgie. Geopend van 12.00 tot 17.00 uur. De toegang is gratis. Parkeren graag buiten de stadswallen, daar is voldoende gratis parkeergelegenheid. In het stadje zijn alle galleries en kleine winkeltjes geopend. Aan de ingang van het stadje, op de Kornewal zijnde corsowagens te bewonderen.

Waar Buren (zo´n 2 kilometer vanaf Camping de Vergarde)
Wanneer 8 september 2018
Website www.kunstmarktburen.nl

Fruitcorso Tiel diashowBumbella met 2 kinderen op een bankje. Bumbella is de mascotte van camping de Vergarde in de Betuwe.