Ga direct naar:
Winkel het Pitje

Kranten, verse broodjes en levensmiddelen te koop in kampwinkel van camping de Vergarde, Buren, Tiel, Betuwe, Gelderland, midden-Nederland

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Levensmiddelen kampwinkel t PitjePaardrijspullen in kampwinkel t pitjeSpeelgoedhoek kampwinkel t Pitje

 

 

Openingstijden

Hoogseizoen: Dagelijks van
8:30 - 12:00 en 13:00 - 17:00

Tussenseizoen: de winkel is beperkt geopend.

Laagseizoen: gesloten.

 

Wanneer is het Hoogseizoen ?

 

Kampeerspullen

 

Iets vergeten voor de tent of caravan? U treft in onze winkel diverse kampeerspullen aan, zoals: tentharingen, grondzeilen, campinggaz kookstellen, scheerlijnen, batterijen, lampen, schroeven en boutjes en nog veel meer praktische zaken.

Speelgoed en snoep

Natuurlijk heeft ons winkel het Pitje ook een uitgebreid assortiment van speelgoed en snoep.

 

 

 

 

Verkleedkleren

 

De winkel heeft een groot assortiment verkleedkleren voor kinderen. U treft er prinssenjurkjes, piratenpakken, schmink en nog veel meer aan.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Zwem en verkleedkleren - kampwinkel t pitjeKampwinkel t pitje - tijdschriften boeken sieradenBarbies kopen in kampwinkel 't Pitje

 

 

Kleding outlet

In de winkel is ook een hoek ingericht met goedkoop geprijsde merkkleding voor kinderen.  

 

 

 

 

Ponyrijspullen

 

In de winkel vindt u ook diverse spullen voor het ponyrijden, zoals: caps, rijlaarzen, rijbroeken, chaps, borstels, hoevenkrabbers, en paardenkoekjes.

Boodschappen

In onze winkel kunt u terecht voor de dagelijkse boodschappen. Wij verkopen het AD en de Telegraaf en uiteraard verse melk en diverse kruidenierswaren.

Verse broodjes

In het hoogseizoen bakken wij zelf brood en broodjes. Croissants, pistolets, bruin brood, wit brood en overheerlijke appelflappen.

Streekproducten

Wij verkopen producten uit de Betuwe zoals jam, fruitsappen, advocaat, honing, likeurettes, en zelfs wijn uit Erichem.Bumbella met een mand verse broodjes. Verse broodjes worden verkocht in de kampwinkel van camping de Vergarde in de Betuwe.