Ga direct naar:
Slagboom & parkeren

 

Slagboom

Wanneer u het terrein met de auto op wilt rijden heeft u een slagboomsleutel (“Sep-key”) nodig om de slagboom te openen. Bij het afrijden van de camping gaat de slagboom vanzelf open. Let erop dat u niet te hard komt aanrijden, want dan gaat de slagboom niet open en zult u een stukje achteruit moeten rijden om het opnieuw te proberen. De sleutel werkt één keer per half uur. U kunt de slagboom dus niet twee keer achter elkaar openen. Openingstijden: 7.30 tot 22.30 uur.

 

Parkeren

U kunt uw auto op of bij uw kampeerplaats parkeren.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

Slagboomsleutel

U verkrijgt de slagboomsleutel in de receptie bij aankomst op de camping. Er geldt een borg van €46,- per sleutel. De slagboomsleutels zijn genummerd en alleen u kan de borg bij inlevering terug krijgen. U kunt de slagboomsleutel (Sep-key) ook gebruiken om mee te douchen of warm water mee te halen. De blauwe Sep-key bevat hiervoor een chip die met geld opgeladen kan worden. Dit opladen kan in de receptie of in het toiletgebouw Notarisappel.


Bij vertrek kunt u de slagboomsleutel inleveren in de receptie. U krijgt dan het resterende douchegeld op de sleutel en de borg direct terug betaald. 

 

Douchesleutel

U kunt ook douchen met een (extra) douche sleutel. Het systeem is hetzelfde, maar de borg hiervan is maar €12.00. In toiletgebouw Sterappel kan eventueel ook zonder sleutel nog gedoucht worden. Daar kunt u met 50 eurocent-munten douchen.

Bij het douchen wordt na elke 10 liter water (ongeveer twee minuten, per douchekop) € 0,22 van uw sleutel afgeschreven. 

Faciliteiten kindercamping de VergardeBumbella en Fred Pret eten een ijsje. Bumbella en Fred Pret zijn typetjes van camping de Vergarde in de Betuwe - Gelderland