Ga direct naar:
Camping nabij Tiel

Kamperen op in de Betuwe op camping de Vergarde - camping Tiel

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kampeerplaatsen en speeltuin op kampeerveld Goudreinet, camping Tiel de Vergarde

 

Flipje's Tiel

 

Flipje's Tiel, wie kent hem niet. De omgeving van Tiel is de fruittuin van Nederland. In het voorjaar staan de fruitbomen in bloei en trekt de bloesem vele fietsers en wandelaars naar de Betuwe.

Het najaar staat in het teken van de oogst. Overal kunt u dan in de Betuwe vers geplukt fruit kopen. In Tiel wordt de oogst gevierd met het fruitcorso. Het fruitcorso vindt plaats op de tweede zaterdag van september.

Tiel ligt aan de rivier de Waal in het Gelders rivierengebied. De rivieren met hun uiterwaarden vormen een prachtig decor voor fiets en wandelroutes.

 

Camping nabij Tiel

 

Vlakbij Tiel ligt  camping de Vergarde. De camping heeft ongeveer 200 toeristische kampeerplaatsen en ligt in het Betuwse dorpje Erichem. 

 

Camping de Vergarde biedt een uitstekende uitvalsbasis om de Betuwe te ontdekken. De stad Tiel ligt op zo'n 6 km van de camping en het Oranjestadje Buren op maar 3 kilometer. 

 

 

 

 

 

Kampeerfaciliteiten

 

Vanuit Camping de Vergarde kunt u uitstekend de omgeving van Tiel ontdekken. De camping beschikt over vele faciliteiten:

 

In de receptie zijn prachtige fietsroutes o.a. naar Tiel toe verkrijgbaar. Al deze fietsroutes beginnen en eindigen op de camping.Bumbella eet een appel uit een mandje met appels.
Bumbella is de mascotte van camping de Vergarde in de Betuwe, Gelderland, Nederland