Capelle 43

Capelle 43

Capelle 43

Capelle 43 VERKOCHT

Te koop Prachtig en goed onderhouden stacaravan met rondom ruimte. 
Afmetingen 9.00 x 4.00/ 10.00 x 4.00 m 
Bouwjaar (Opgave) 2012
Merk L Chalet 
Taxatie en overige informatie In de receptie van Recreatiepark de Vergarde is een taxatie rapport ter inzage beschikbaar. 
Goed onderhouden, modern ingerichte stacaravan te koop op de Vergarde. Dit verblijf is van alle gemakken voorzien.

Indeling

 
Slaapkamers Bevat 1 slaapkamer
Van 2 kleine slaapkamers is 1 grote slaapkamer gemaakt. Het is vrij eenvoudig dit weer terug naar de oude indeling te maken door enkel alleen een wand te plaatsen. De kozijnen met deuren zijn blijven zitten. 

De grote master slaapkamer biedt voldoende ruimte voor een groot 2 persoonsbed. Op deze kamer is een airco aanwezig voor koelen en verwarmen. 
Woonkamer Ruime woonkamer, in de woonkamer is een palletkachel aanwezig. 
Keuken De keuken is 1 jaar geleden voorzien van een nieuwe lak door een erkend bedrijf. Voorzien van een 4-pits gasfornuis een grote koelkast een oven,magnetron en vaatwasser. De gasvoorziening van het fornuis werkt via een gasfles.
Sanitair De badkamer is lekker ruim. Er is een grote douchecabine. Warm water wordt geregeld via een elektrische boiler. In de badkamer hangt eveneens een radiator om handdoeken te drogen of enkel de badkamer te verwarmen. Ook staat hier een wasmachine.
Het toilet is los van de badkamer en is in een aparte ruimte. 
Extra Bij de koop inbegrepen:
Het chalet wordt geheel gemeubileerd zoals nu verkocht. Enkel de hoekbank en wat persoonlijke spullen na wordt alles zoals het nu is verkocht. Kasten, bed en servies. 
De stacaravan is gelijk instapklaar voor de zomer. 

Stacaravan heeft 16 Ampere elektra, water en gasaansluiting middels gasfles, riool kabel TV en Internet. Er zit een nieuwe geiser in. 
Kavel  
Plaats Capelle 43
Oppervlakte

182 m2

Veranda De buitenruimte bied veel sfeer door de ruime, overdekte veranda is er veel extra leefruimte buiten. Het terras heeft 2 zitplaatsen. De tegels die er liggen geven over het geheel een fijne en warme aanblik. Rondom de zithoeken staat 1 haag die doorloopt over de tuin voor privacy. Een klein stuk van de tuin is open gelaten zodat je van je af kunt kijken. Er is een eigen parkeerplaats aanwezig. 
Schuur De berging biedt ruimte voor een paar fietsen, gereedschap, tuin stoelen of een BBQ. 
Staangeld Op aanvraag in de receptie, voor seizoen van 2023 al volledig betaald

Camping de Vergarde ligt in het hart van de Betuwe (midden-nederland) tussen de plaatsen Buren en Tiel. De 5 sterren kindercamping beschikt over vele faciliteiten zoals een zwembad met diverse glijbanen, ponymanege, restaurant, snackbar, visvijvers, lasergamebaan, indoor speeltuin, supermarkt winkel, game-rooms, theater, grote speeltuin, voetbalvelden, airtrampoline, en een uitgebreid annimatieprogramma en diverse grote en kleine speeltuinen. 

Capelle 43