Ga direct naar:
Paardencamping

 

 

 

Kamperen en paardrijden

Kleine kinderen en ongeoefende ruiters die bij ons kamperen mogen 3 of 6 rondjes paardrijden. Tijdens het rondjes rijden wordt de pony aan de hand meegenomen in de manege-bak door mee geoefende ruiters. De kinderen moeten zich voor rondjes paardrijden van te voren opgeven,
 

Kosten zijn €0,50 per 3 rondjes manege-bak.

Het paardrijden op paardencamping de Vergarde is alleen toegankelijk voor onze kampeerders.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Camping met Paardrijden

Geoefende ruiters van 7 jaar en ouder die kamperen op onze paardencamping kunnen zich opgeven voor een paardrijles van een ½ uur. Kosten hiervoor zijn €3,50 per paardrijles.

 

Voor het paardrijden begint kun je helpen met het poetsen van de paarden en pony's. De ervaren ruiters mogen meehelpen met de paarden en pony's uit de wei halen, opzadelen en begeleiden.


Paardencamping de Vergarde ligt in het hart van de Betuwe (Gelderland, midden-Nederland)

Paardencamping

Wil tijdens je vakantie Paardrijden? Dan ben je op Paardencamping de Vergarde in de Betuwe, Gelderland (midden-Nederland) op het juiste adres. Deze paardencamping heeft maar liefst 12 pony's en paarden. In het hoogseizoen kun je 6 keer per week paardrijden.

 

Paardencamping de Vergarde beschikt over een buiten manege-bak. Hier worden de paardrijlessen gegeven. Voor de kleinere kinderen is er de mogelijkheid voor rondjes rijden op een pony of paard.

diashow ponycampingPony Diddi.
Diddi is een typetje van ponycamping de Vergarde in de Betuwe, Gelderland, midden-Nederland