Ga direct naar:
Karpervissen op camping

Foto's van visvangsten op camping de Vergarde

Karpervissen op de camping

Zoekt u een camping om op te karpervissen? Dan ben je op 5-sterren familiecamping de Vergarde in de Gelderland Betuwe (nabij Tiel) op het juiste adres. De camping heeft maar liefst 2.5 hectare viswater geschikt voor karpervissen. Er kan gevist worden op spiegelkarper, graskarper, schubkarper, zeelt, brasem, voorn, paling en snoek. Er worden regelmatig karpers gevangen van meer dan 30 pond.

 

Kijk ook eens naar het volgende karpervissen-verslagen:

 

30 pond graskarper gevangen

http://www.karpervissen.nl/index.php/team/artikelen-team/883-boiliepraat


Voor karpervissen of vissen op andere vis is bij camping de Vergarde geen visvergunning nodig. Voor onze camping-gasten is de visvijver vrij toegankelijk. Nachtvissen is toegestaan mits dit geen overlast (bv piepers) oplevert.

 

Op het terrein Cox bevinden zich de kampeerplaatsen die het dichts bij onze visvijver liggen. Als op de Cox kampeert kunt u vanuit uw kampeerplaats veelal het viswater zien en het karpervissen in de gaten houden.

Karpervis-camping de Vergarde ligt in het hart van de Betuwe, vlak bij Tiel en het vestigingstadje Buren. Kampeerplaatsen om te karpervissen kunnen per dag geboekt worden maar er zijn ook diverse langere ne korte arrangementen.

Vissen op camping diashowTutti Frutti is één van de vier typetjes van camping de Vergarde in de Betuwe, Gelderland, midden-Nederland. De vriendjes van Tutti Frutti zijn Bumbella, Fred Pret en Diddi. Tutti Frutti vindt het leuk om te vissen.